Berek cigáro

70 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, jogurtu, vejce, kypřicího prášku a soli si vypracujeme hladké těsto, které vyválíme do kulatého plátu. Kolo podělíme na 8 výsečí.
  • 2
    Mleté maso osmahneme na cibulce a necháme chvíli dusit. Osolíme a opepříme dle chuti.
  • 3
    Na širší okraj výseče dáme masovou nádivku, okraje potřeme vodou a výseč srolujeme. Špičaté konce dobře přimáčkneme, aby náplň nevytekla.
  • 4
    Cigárka osmažíme na oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 7. 5. 2017
Berek cigáro
Musím vyzkoušet 😉