Berek s náplní ze syrového masa

50 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
55 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vejce, soli a trošky vlažné vody vypracujeme hladké těsto, které necháme 15 minut odležet v chladu. Poté těsto rozválíme na tenký plát, vykrajujeme kolečka o průměru 10 cm.
  • 2
    Na kolečka z těsta dáme směs z mletého masa, protlaku, pepře, soli a pokrájené cibule. Kolečka překládáme na polovinu, okraje dobře stiskneme.
  • 3
    Bereky osmažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.