Berlínská játra

40 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra omyjeme, osušíme a posypeme směsí mouky, soli a pepře.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a játra na něm osmažíme po obou stranách.
  • 3
    Na jiné pánvi rozehřejeme dvě lžíce oleje a dozlatova osmahneme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Vyjmeme z pánve, přilijeme zbylý olej a podusíme na něm oloupané, na plátky nakrájené jablko.
  • 4
    Játra upravíme na talíře a podáváme s cibulí a jablečnými plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.