Bešamelová omáčka s cibulí

40 min.
Francie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
758 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme mléko do kterého přidáme bobkový list, celý pepř, nahrubo nakrájenou cibuli a muškátový květ. Vše mírně zahříváme. Těsně před varem mléko odstavíme a přikryté necháme odstát 10 minut. Potom mléko přecedíme. V jiném hrnci rozpustíme máslo, za stálého míchání přidáváme mouku a celé minutu zahříváme. Poté přiléváme přecezené mléko a spolu takto za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.