Beskydská játra
45 min.
Ingredience
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaKoření grilovací
- 500gramůJátra vepřová
- 5kusůVejce slepičí
- 3kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájená játra osmahneme, cibuli a anglickou slaninu také osmahneme.
- 2Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečící mísy i s výpekem, případně přidáme trochu oleje.
- 3Okořeníme, přidáme rajčatový protlak.
- 4Vše smícháme a navrch rozklepneme vejce.
- 5Dáme zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.