Bezlepkové těstoviny s kysaným zelím

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
30 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli drobně pokrájíme. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přidáme bezlepkovou mouku a za stálého míchání ji osmažíme dozlatova. Přidáme na menší kousky pokrájené kysané zelí, promícháme a pod poklicí dusíme 10-15 minut. Zelí dochutíme solí, pepřem a cukrem. Přidáme uzené maso, promícháme a krátce osmažíme.
  • 2
    Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1.5 litru vody s lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme k nim zelí s uzeným masem, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.