Bezlepkový chléb s podmáslím
130 min.
Ingredience
- 45gramůSolamyl - bramborový škrob
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžíceOcet jablečný
- 60mililitrůOlej olivový
- 60mililitrůMed včelí
- 375mililitrůMléko - podmáslí
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceXantanová guma
- 70gramůMaizena - kukuřičný škrob
- 45gramůMouka sójová plnotučná
- 315gramůMouka rýžová
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
1000 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce, ocet, olej, med, sůl, podmáslí, gumu, maizenu, Solamyl, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.