Bezlepkový vaječný cibuláček

62 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 180°C. Koláčovou formu vytřeme olejem a vysypeme moukou.
  • 2
    Očištěné cibule pokrájíme nadrobno a v pánvi na olivovém oleji cibuli osmažíme dorůžova. Do mísy nasypeme mouku, přidáme k ní nastrouhaný sýr, sůl, pepř, rozšlehaná vejce, 2 špetky kurkumy, nadrobno pokrájenou omytou petrželovou nať a smetanový jogurt. Těsto dobře promícháme a nalijeme do připravené formy. Koláč pečeme v předehřáté troubě přibližně 40-45 minut dozlatova.
  • 3
    Upečený koláč po mírném vychladnutí vyklopíme na tác, nakrájíme ho na porce a teplý servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.