Bharóčská holoubátka
60 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1špetkaZázvor mletý
- 4kusyHoloubata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
252 mg
Cukr
87 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a osolená holoubata nejdříve grilujeme nasucho asi 5 minut.
- 2Všechny ostatní přísady (hořčici, chilli, kmín, worcester, zázvor, česnek) dobře utřeme s máslem v pastu. Předgrilovaná holoubata pomažeme pastou uvnitř i zevně a necháme je asi 4 hodiny odpočinout.
- 3Potom holoubátka znovu zvolna grilujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.