Biftek jako minutka

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
55 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Vápník
73 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut. Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi rozpálíme olej, vložíme bifteky, opékáme po obou stranách 5 minut.
  • 2
    Teplé bifteky rozdělíme na jednotlivé talíře. Na každý talíř přidáme půlku citrónu na dochucení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.