Biftek jako minutka
25 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová panenka
- 4špetkySůl
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 4kusyCitrony
- 1decilitrOlej olivový
- 4špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
55 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Vápník
73 mg
Postup přípravy
- 1Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut. Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi rozpálíme olej, vložíme bifteky, opékáme po obou stranách 5 minut.
- 2Teplé bifteky rozdělíme na jednotlivé talíře. Na každý talíř přidáme půlku citrónu na dochucení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.