Biftek na pepři se salsou
35 min.
Ingredience
- 40gramůPepř 4 barev
- 500gramůHovězí kýta
- 200gramůRajčata
- 50mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 8gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 50gramůPetržel kudrnka
- 40gramůKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata rozmixujeme a smícháme s lžící oleje, cibulí nasekanou nadrobno, nastrouhaným křenem, pepřem a petrželkou. Dobře promícháme, zakryjeme fólií a necháme hodinu uležet.
- 2Rozehřejeme gril nebo pánev, čerstvý pepř různých barev rozdrtíme v hmoždíři.
- 3Každý biftek potřeme zbylým olejem a obalíme v pepřové drti. Pečeme 4-5 minut z každé strany podle naší chuti, osolíme.
- 4Podáváme s uleželou salsou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.