Biftek s balsamikovým octem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
795 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hovězí svíčkové nakrájíme tenké bifteky 1,5 cm, které jen lehce naklepeme a posypeme hrubě drceným pepřem. Necháme je chvíli odležet a potom dáme grilovat.
  • 2
    Grilujeme tak, aby bifteky nebyly propečené, ale jen medium, lépe však rare. Protože bifteky jsou tenké, opečeme je vždy z jedné strany zprudka a velmi krátce, druhou stranu dopékáme na velmi mírném ohni. Hotové bifteky rozdělíme na talíře, na kterých je osolíme.
  • 3
    Bifteky servírujeme přelité co nejkvalitnějším extra panenským olivovým olejem a pokapané několika kapkami octa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.