Biftek s vejcem
30 min.
Ingredience
- 1500gramůHovězí svíčková
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 400gramůVejce slepičí
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Vláknina
27 mg
Cukr
308 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno silnější plátek. Mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku.
- 2V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázené vejce.
- 3Opečený biftek vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, rozpustíme je, v rozpuštěném másle biftek obrátíme, položíme na něj sázené vejce a podlijeme zbylým výpekem.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.