Bifteky s cibulí

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
23 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na 4 bifteky, osušíme a každý biftek rukou naplocho stlačíme. Maso vložíme do mísy, zalijeme 8 lžícemi oleje a necháme asi 12 hodin odležet. Bifteky občas obrátíme.
  • 2
    Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a lžíci oleje, přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Potom cibuli vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Bifteky necháme okapat a rstujeme je na tuku, v němž se smažila cibule, po každé straně asi 4 minuty. Osolíme je, opepříme a spolu s kroužky cibule upravíme na mísu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.