Bifteky s dušenými rajčaty

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osušíme, nakrájíme na 4 bifteky a v horkém másle s 1 lžící oleje je zprudka opékáme asi 1 minutu po každé straně. Snížíme teplotu a maso dopékáme ještě 2 minuty po každé straně. Vyjmeme, okořeníme a uchováme teplé v alobalu.
  • 2
    Na výpeku podusíme omytá, do křížku naříznutá celá rajčata asi 4 minuty.
  • 3
    Bifteky upravíme s rajčaty na nahřáté talíře. Podáváme s hlávkovým nebo ledovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.