Bifteky z hovězí svíčkové s hříbky
140 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 4lžíceOlej stolní
- 1kusPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 300gramůHříbky čerstvé
- 2lžíceVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
461 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na bifteky, mírně rozklepeme a upravíme dokulata. Maso osolíme a opečeme na oleji po obou stranách.
- 2Očištěné hříbky drobně nakrájíme, podusíme na oleji spolu s petrželkou a obložíme jimi bifteky. Podlijeme vývarem a dáme v pekáči na 2 hodiny do mírně vyhřáté trouby péci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.