Bifteky z mletého masa

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
915 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
88 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
20 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a necháme nasáknout. Vymačkanou žemli rozmělníme, přidáme maso, vejce, pepř, sůl a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze vzniklé hmoty utvoříme osm tenkých bifteků a po obou stranách je opečeme v rozehřátém oleji.
  • 3
    Ihned podáváme se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou nebo s hořčicí a jemně nasekanou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.