Bílá máslová omáčka

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
20 mg
Cukr
481 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nakrájíme na kostičky a podusíme na rozehřátém másle. Přilijeme bílé víno a ocet a vaříme, dokud se tekutina neodpaří asi na polovinu množství.
  • 2
    Poté omáčku procedíme přes síto a vrátíme do hrnce. Postupně zašleháme na kousky nakrájené máslo. Dochutíme solí,pepřem a zjemníme šlehanou smetanou.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.