Bílá omáčka s kapary

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
408 mg
Cukr
222 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar uvedeme do varu, odebereme co nejvíce tuku.
  • 2
    Do rozpuštěného másla vmícháme hladkou mouku a připravenou směs rychle vmícháme do vývaru.
  • 3
    Přilijeme smetanu a vaječný žloutek, přisypeme kapary a sekanou petržel.
  • 4
    Omáčku osolíme a opepříme a dochutíme citrónovou šťávou.
  • 5
    Necháme chvíli povařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.