Bílá ryba (např. cejn) na bylinkách

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Vápník
141 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí řízky (porce o váze asi 180 g) obalíme ve směsi mouky s česnekovou solí, čerstvým koprem a sušenou petrželovou natí.
  • 2
    Polovinu rybích řízků vložíme do poloviny rozpáleného olivového oleje, smažíme do zlatohněda z obou stran přibližně 2 - 3 minuty. Postup opakujeme z druhou půlkou oleje a rybích řízků.
  • 3
    Při podávání zdobíme nakrájeným citronem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.