Bílé fazole na toastech

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu vyškvaříme a cibuli orestujeme. Škvarky s cibulí vyjmeme, necháme na teplém místě.
  • 2
    Ve zbylém tuku opečeme 4 krajíčky chleba a odložíme také na teplé místo.
  • 3
    Nakonec do pánvičky vložíme uvařené fazole, prohřejeme je, osolíme a přidáme do nich slaninové škvarky s cibulí. Přisypeme oregano, přilijeme kečup a zamícháme.
  • 4
    Směs navršíme na horké topinky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.