Bílé fazole na toastech
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyFazole vařené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaOregano sušené
- 8krajícůChléb toastový
- 50gramůAnglická slanina
- 0,5šálekKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu vyškvaříme a cibuli orestujeme. Škvarky s cibulí vyjmeme, necháme na teplém místě.
- 2Ve zbylém tuku opečeme 4 krajíčky chleba a odložíme také na teplé místo.
- 3Nakonec do pánvičky vložíme uvařené fazole, prohřejeme je, osolíme a přidáme do nich slaninové škvarky s cibulí. Přisypeme oregano, přilijeme kečup a zamícháme.
- 4Směs navršíme na horké topinky a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.