Bílé fazole po bulharsku

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
16 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole den předem namočíme. Druhý den je uvaříme v téže vodě. Když fazole vyplavou na povrch, vodu slijeme, zalijeme znovu horkou vodou a uvaříme doměkka.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na oleji. Přidáme mletou papriku a vmícháme do fazolí. Nakonec přidáme rajčata nakrájená na kolečka a vše ještě povaříme.
  • 3
    Před podáváním vmícháme nasekanou petrželku. Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.