Bílé fazole s masem a zelím
80 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaChilli omáčka
- 250gramůFazole bílé
- 0,5kilogramVepřové maso libové
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceJíška instantní
- 500gramůZelí kysané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
23 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Přes noc do vody namočíme fazole a druhý den je povaříme.
- 2Když jsou poloměkké, přidáme k nim nakrájené maso na kostičky a nakrájené zelí.
- 3Jsou-li fazole i zelí měkké, zahustíme jíškou, osolíme, opepříme, přidáme kapku worcesteru a chilli omáčky.
- 4Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.