Bílé klobásy na pórku

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
7 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek dobře očistíme a pokrájíme na 6cm špalíčky, které necháme 3 minuty spařit ve vroucí vodě.
  • 2
    Máslo necháme rozehřát a osmažíme na něm nachystaný pórek, osolíme, opepříme, přiklopené dusíme 10 minut.
  • 3
    Klobásy propícháme vidličkou a necháme osmažit na rozpáleném oleji.
  • 4
    Šalotky pokrájíme a osmažíme na tuku po klobásách, necháme zezlátnout, poté podlijeme vínem.
  • 5
    Dusíme 10 minut.
  • 6
    Pórek přendáme na servírovací talíře, na něj položíme klobásy a přelijeme omáčkou ze šalotky a vína. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.