Bílé zelí s kuřetem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílého zelí odstraníme vrchní listy a košťál, omyjeme, nasekáme na drobné nudličky. Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ocet se špetkou soli a zelí v hrnci povaříme. V průběhu vaření přidáme do zelí med.
  • 2
    Na pánvi poté rozpálíme olej a vložíme kuře, které 15 minut smažíme, dokud není do zlatova. Poté na talíře rozdělíme zelí a kuře nakrájíme na plátky. Rozdělíme rovnoměrně na talíře se zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.