Bis z plněných těstovin

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
946 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
47 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto : Z mouky a žloutků zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme 20 minut odpočinout.
  • 2
    Tortelli : Na másle osmahneme cibuli a přisypeme na kostičky pokrájenou dýni, přidáme trošku vývaru a vaříme 15 minut. Rozmixujeme dýni, sýr a rozdrolené amaretti, osolíme a opepříme.
  • 3
    Náplň klademe na dlouhý proužek těsta, přehneme v polovině a vykrájíme čtverečky - tortelli.
  • 4
    Anolini : Hovězí maso se šunkou nadrobno nakrájíme a připravíme anolini (na kolečka těsta dáme náplň, přehneme na polovinu a přes prst ohneme oba konce k sobě).
  • 5
    Na ozdobu : Na pánvi roztavíme nastrouhaný parmezán, utvořenou placku přendáme na chladný plech a vykrojíme z ní 4 kolečka.
  • 6
    Omáčka : V hrnci s vínem dohromady s na kolečka pokrájenou šalotkou a cukrem a zvolna vaříme do zhoustnutí.
  • 7
    Tortelli uvaříme a chvilku smažíme na másle; anolini uvaříme ve vývaru, dáme je do skleničky a zalijeme dalším vroucím vývarem. Tortelli podáváme s omáčkou z šumivého vína a sýrovou oplatkou. Na závěr ozdobíme plecí na slabé plátky nakrájenou a dokřupava osmaženou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.