Bitky po kozácku

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
308 mg
Cukr
682 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí, vepřové a telecí maso opláchneme a jemně umeleme s cibulí a s žemlí namočenou v mléce. Směs mírně osolíme, přidáme mletý pepř, vejce, dobře promícháme a rozdělíme na 20 stejných dílů.
  • 2
    Z jednotlivých dílů tvarujeme kulaté, ploché placičky (bitky) a v části horkého oleji je po obou stranách opečeme dozlatova.
  • 3
    Při podávání bitky na povrchu zdobíme kolečky cibule, osmažené ve zbylém tuku do zlatavé barvy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.