Bochánková sekaná
55 min.
Ingredience
- 0,5kilogramKlobása vepřová
- 0,5kilogramHovězí maso mleté
- 100gramůOvesné vločky
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
- 2lžičkyOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
55 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Klobásy vymačkáme ze střívek a smícháme je v míse s mletým masem.
- 2Ovesné vločky prudce osmahneme na pánvi bez tuku a přimícháme je společně s rozšlehanými vajíčky, worcesterovou a sójovou omáčkou k masové směsi, kterou ještě dochutíme pepřem a solí. Směs rozdělíme na 12 dílů a z každého vytvarujeme bochánek nebo šišku. Ty pak naskládáme na pečicí papír, rozprostřený na plechu, a dáme na 30 minut péct do trouby, předehřáté na 200 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.