Bochánková sekaná

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
55 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásy vymačkáme ze střívek a smícháme je v míse s mletým masem.
  • 2
    Ovesné vločky prudce osmahneme na pánvi bez tuku a přimícháme je společně s rozšlehanými vajíčky, worcesterovou a sójovou omáčkou k masové směsi, kterou ještě dochutíme pepřem a solí. Směs rozdělíme na 12 dílů a z každého vytvarujeme bochánek nebo šišku. Ty pak naskládáme na pečicí papír, rozprostřený na plechu, a dáme na 30 minut péct do trouby, předehřáté na 200 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.