Bochánky s rajčaty

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
43 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme plech na pečení, který pomažeme tukem a posypeme moukou. Troubu předehřejeme na 200 °C.
  • 2
    V míse promícháme mouku, papriku, sůl, hořčici, máslo, bazalku, rajčata, šunku a za stálého hnětení přidáváme mléko. Vzniklé těsto neválíme, jen lehce protáhneme rukama, aby vytvořilo obdélník.
  • 3
    Nožem vykrajujeme malé čtverce, které klademe na připravený plech.
  • 4
    Nakonec jednotlivé bochánky potřeme mlékem a lehce posypeme paprikou.
  • 5
    Pečeme 15 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.