Boeuf à la ficelle
30 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí svíčková
- 2500mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 4kusyOkurky nakládané
- 4lžíceHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso v celku svážeme nití tak, aby zůstaly dvě delší nitě volné, na nich se pak maso zavěsí do hrnce.
- 2Do velkého kastrolu nalijeme vývar a přivedeme ho k varu. Vložíme maso na niti, kterou upevníme na poklici.
- 3Když dosáhneme bodu varu, zmírníme teplotu a vaříme asi 12–20 minut. Maso by mělo zůstat uvnitř růžové.
- 4Maso vyjmeme a nakrájíme, na každý talíř přidáme hrubou sůl, hořčici a nakládanou okurku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.