Bohémské kuře
60 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 4dekagramyAnglická slanina
- 4dekagramyMáslo čerstvé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1039 kcal
Bílkoviny
81 g
Tuky
77 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
162 mg
Cukr
51 mg
Postup přípravy
- 1Omyté kuře rozdělíme na 8 menších porcí. Potřeme je česnekem utřeným se solí, poprášíme paprikou a obalíme v mouce.
- 2Na každou porci položíme plátek slaniny a másla a zabalíme do alobalu.
- 3Připravené maso dáme na pekáč a pečeme asi 20 minut.
- 4Podáváme s chlebem nebo s opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.