Bombajské masíčko

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi oleje, koření, mouky a soli nejméně 2 hodiny.
  • 2
    Potom maso v kastrole postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a nakrájená rajčata. Po chvíli vše zalijeme pivem a dusíme doměkka.
  • 3
    Hotový pokrm necháme vychladnout a uložíme do chladničky. Před podáváním znovu ohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.