Bombajské masíčko
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 800gramůVepřová kýta
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMouka polohrubá
- 2kusyRajčata
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi oleje, koření, mouky a soli nejméně 2 hodiny.
- 2Potom maso v kastrole postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a nakrájená rajčata. Po chvíli vše zalijeme pivem a dusíme doměkka.
- 3Hotový pokrm necháme vychladnout a uložíme do chladničky. Před podáváním znovu ohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.