Bombajské vepřové maso na pivu

170 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
906 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej smícháme s kořením, moukou a solí, vložíme na kousky nakrájené maso, necháme minimálně 2 hodiny marinovat.
  • 2
    Poté smažíme přibližně 10 minut, přidáme rozemletou cibuli a rajčata, po chvíli přilijeme pivo a podusíme do měkka.
  • 3
    Hotový pokrm necháme vychladnout a vložíme do lednice do druhého dne. Před podáváním znovu ohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.