Bombajské vepřové maso na pivu
170 min.
Ingredience
- 800gramůVepřové maso libové
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMouka polohrubá
- 2kusyCibule
- 2kusyRajčata
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaSůl
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
906 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Olej smícháme s kořením, moukou a solí, vložíme na kousky nakrájené maso, necháme minimálně 2 hodiny marinovat.
- 2Poté smažíme přibližně 10 minut, přidáme rozemletou cibuli a rajčata, po chvíli přilijeme pivo a podusíme do měkka.
- 3Hotový pokrm necháme vychladnout a vložíme do lednice do druhého dne. Před podáváním znovu ohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.