Boršč s bramborovou kaší

60 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
13 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, červenou řepu oškrábeme, nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka, hlízu fenyklu očistíme, pokrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme řepu, mrkev, fenykl, orestujeme, přilijeme vývar a vaříme pod pokličkou asi půl hodiny. Podle chuti osolíme, opepříme a rozmixujeme.
  • 2
    Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem, osolíme, přilijeme mléko, přidáme jogurt, posekanou zelenou část jarní cibulky a důkladně promícháme.
  • 3
    Bramborovou kaši rozdělíme do talířů, přelijeme horkou polévkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.