Borůvkovo-jablečné čatní

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
4 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu smícháme očištěná, oloupaná a na kostičky nakrájená jablka, borůvky, najemno nasekanou cibuli, jablečný ocet, cukr, zázvor, římský kmín, koriandr a sůl.
  • 2
    Promícháme a přivedeme k varu, na mírném ohni vaříme 45 minut, dokud se jablka nerozvaří.
  • 3
    Hotové čatní plníme do čistých zavařovacích sklenic a vzduchotěsně je uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.