Bramborák ze syrových a vařených brambor

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
6 g
Cukr
806 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nastrouháme, vylouženou vodu slijeme a přelijeme horkým mlékem, aby brambory nečernaly. Přidáme česnek utřený se solí, rozšlehaná vejce, majoránku a nastrouhané vařené brambory. Dle potřeby zahustíme moukou.
  • 2
    Bramboráky pečeme v troubě v silnostěnném pekáči vymaštěném tuhým sádlem. Dobře vypékáme, aby byly silné kůrky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.