Bramborová drobenina s houbami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené, vychladlé brambory prolisujeme a smícháme se solí a moukou. Rozemneme je jako na drobenku.
  • 2
    Na polovině tuku podusíme jemně nakrájenou cibuli, očištěné, nakrájené houby a přidáme kmín, sůl a pepř. (Můžeme použít i sušené houby).
  • 3
    Do vymazané zapékací mísy dáme polovinu drobeniny, na ni vrstvu hub a znovu drobeninu. Povrch pokapeme máslem a pečeme dočervena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.