Bramborová kaše 1

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oškrábeme a omyjeme brambory. Rozkrájíme na čtvrtky a dáme vařit do osolené vroucí vody.
  • 2
    Po uvaření slijeme, rozmačkáme a rozšleháme s vařícím mlékem, ve kterém jsme rozpustili máslo, na hladkou kaši. Dosolíme dle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 13. 2. 2016
Bramborová kaše 1
Nemůžu dát palec nahoru pro velké množství mléka😬
Anonymní uživatel
so 13. 2. 2016
Bramborová kaše 1
Stejným postupem bramborovou kaši dělávám, horké mléko přidávám postupně do rozmačkaných brambor a to za stálého šlehání. Mléka stačí zhruba polovina, takže doporučuji nedávat najednou, ale postupně a podle potřeby. Na kaši se nejvíce hodí brambory varného typu C, ale půjde to i z varného typu B. Problém je jen s varným typem A, který je určen hlavně na saláty