Bramborová kaše se smaženou cibulkou

45 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
707 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme ji nadrobno a osmažíme v pánvi na rozehřátém oleji.
  • 2
    Brambory oškrábeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Pak brambory scedíme, nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme. K rozmixovaným bramborám přilijeme horké mléko s rozpuštěným máslem a vše znovu důkladně rozmixujeme. Kaši dochutíme solí a podáváme posypané osmaženou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 21. 8. 2015
Bramborová kaše se smaženou cibulkou
Recept hodnotím spíše negativněji. Tím, že se vařily brambory v celku, došlo k nerovnoměrnému provaření a tím i k tomu, že nedovařené brambory uvnitř udělaly hrudky v kaši. Doporučovala bych před vařením brambor brambory nakrájet na přiměřeně stejně veliké kostičky :)