Bramborová kaše zapečená

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
184 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě do měkka a pak slijeme. Do horkých brambor přidáme dvě lžíce másla a mléko a vymícháme kaši.
  • 2
    Na kostičky nakrájíme uzeninu. Kaši necháme zchladnout a vmícháme do ní žloutek a nakrájenou uzeninu.
  • 3
    Z bílků vyšleháme tuhý sníh, který zamícháme do bramborové kaše.
  • 4
    Vymažeme zapékací mísu máslem, rozložíme do ní kaši, poklademe vločkami másla a 30 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.