Bramborová kaše zapečená s játry

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozšťoucháme na kaši, na masovém strojku umeleme vepřová játra a přimícháme do brambor, osolíme, opepříme, přidáme vejce a vymícháme kaši. V pánvi na lžíci sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájenou slaninu, orestujeme a přimícháme do kaše. Pekáček vymažeme máslem, vložíme do něj kaši a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 35 minut, vyndáme, vyklopíme z pekáčku, naporcujeme a podáváme s kysaným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.