Bramborová omeleta s uzeným masem

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
724 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
57 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka silná 1 cm a na pánvi na rozpáleném oleji dorůžova opečeme. Opečené brambory dáváme hned na máslem vymazaný plech, následně je osolíme a opepříme.
  • 2
    Uzené maso nakrájíme na tenké plátky a skládáme je na opečené brambory. Zalijeme smetanou a rozšlehanými vejci.
  • 3
    Vložíme do rozehřáté trouby a zapečeme přibližně 20 minut.
  • 4
    Ještě horkou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.