Bramborová polenta
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůBrambory vařené
- 30gramůOlej stolní
- 1špetkaKmín drcený
- 5gramůPetržel - nať
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
22 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvařené, oloupané a ještě horké brambory prolisujeme.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na oleji, drcený kmín, nasekanou petrželku, sůl a vejce. Dobře rozmícháme.
- 3Pečeme v máslem vymazané zapékací míse.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.