Bramborová polévka s krupkami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby předem namočíme do vody. Krupky osmahneme na sádle, zalijeme vodou a uvaříme do poloměkka. Přidáme sůl, kmín, bobkový list, oloupané, na kostky nakrájené brambory a houby i s vodou, ve které se namáčely. Vše vaříme doměkka.
  • 2
    Potom polévku zalijeme smetanou rozkvedlanou s hladkou moukou a chvíli povaříme.
  • 3
    Hotovou polévku podle chuti okyselíme octem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.