Bramborová polévka s masem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na kostky a spolu s kuřecím vývarem a lžící rýžového octa přivedeme k varu. Oheň poté zmírníme. Ve vodě rozpustíme škrobovou moučku a za stálého míchání vlijeme do mírně vroucího varu. Přivedeme opět k varu a vaříme do zhoustnutí.
  • 2
    V misce promícháme na nudličky nakrájené maso se zbylým rýžovým octem, sójovou omáčkou a sezamovým olejem.
  • 3
    Mrkev nakrájíme na nudličky, zázvor drobně pokrájíme, vše přidáme do polévky a povaříme 10 minut. Jarní cibulky nakrájíme na kolečka, červenou papriku na nudličky, bambusové výhonky necháme okapat, vše přidáme do polévky, povaříme 5 minut a odstavíme z ohně.
  • 4
    Hotovou polévku rozdělíme do misek a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.