Bramborová polévka s rajčatovým protlakem

45 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
14 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme ji na tuku.
  • 2
    Na slanině osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na hrubém struhadle nastrouhané syrové brambory. Potom vše zalijeme vývarem z kostí, přidáme rajčatový protlak, sůl, koření a vaříme do změknutí brambor.
  • 3
    Nakonec polévku zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.