Bramborová vlévanka

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, scedíme, oloupeme a rozšťoucháme. Přimícháme mléko, smetanu, ušlehaná vejce s moukou a sůl.
  • 2
    V pánvi nebo na pekáči rozehřejeme sádlo (nebo máslo) a vlijeme připravenou bramborovou směs. Vložíme do středně vyhřáté trouby, upečeme do zlatova.
  • 3
    Vlévanku podáváme teplou, nakrájenou na kousky. Pokrm můžeme pocukrovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.