Bramborové karbanátky s čili
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 60gramůMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 600gramůBrambory
- 115gramůSýr Čedar
- 50gramůChilli paprička
- 0,5lžičkaSůl
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
24 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
932 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka. Slijeme, vrátíme do hrnce a rozmačkáme dohladka.
- 2Vložíme do mísy, přidáme strouhaný sýr, sůl, nakládané čili papričky jalapeňos nakrájené na plátky a ušlehané vejce. Zasypeme nasekaným koriandrem a vymícháme těsto.
- 3Na pomoučněném vále rozdělíme těsto na 10 karbanátků.
- 4Ve větší pánvi rozpálíme olej a karbanátky osmažíme 2-3 minuty z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.