Bramborové karbanátky s točeným salámem

45 min.
Slovensko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
38 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory rozšťoucháme, vložíme do mísy, přidáme žloutky, mouku, vyšlehané máslo, osolíme, okořeníme muškátem a vymícháme těsto. Točený salám nakrájíme na drobné kostičky a vmícháme do těsta. Z těsta odkrajujeme stejně velké kousky, v ruce uválíme do tvaru karbanátků, lehce obalíme ve strouhance a smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 2
    Karbanátky rozdělíme na talíře a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.