Bramborové kari s květákem

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme nasekanou cibuli a prolisovaný česnek, krátce orestujeme. Brambory pokrájíme na větší kusy a přidáme na pánev, restujeme asi 5 minut. Podlijeme vývarem, zamícháme, okořeníme garam masalou, kurkumou, mletým koriandrem, strouhaným zázvorem, římským kmínem a posekanou chilli papričkou.
  • 2
    Vaříme 15 minut, přidáme hrášek, růžičky květáku a nakrájená rajčata. Podusíme dalších 15 minut, podáváme s rýží jako hlavní chod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.